måndag 26 oktober 2009

monstertrött!

ikea
Idag vaknade vi runt nio, eller iallafall jag, dennis vaknade halv sju. Tänkte cykla till ica och köpa färskt bröd, men cykeln var hemma hos dennis, så vi gick till honom och tänkte ta bilen, men då hamnade vi direkt på ikea och åt två små pizzor, och gick runt.
Handlade lite krimskrams som behövs till lägenheten, det är nog dags att börja packa snart. På ikea köpte vi påsklämmor, dörrmatta, ljusslinga och nio ramar till dennis blivande verk.
Siv köpte ett ljusfat och ett ljus till oss som hette och luktade julros, mums!
Sen for vi till rusta, där köpte jag en bok och julkort som ska skickas ut till julen, och på willys köpte jag två bordstabletter med söta tomtar på, en "räknanerdagartilljulafton-ljus" och kitkat.
När vi kom hem till dennis åt vi fichandchips och sen gick vi hem till mig och tog en dusch, och avslutade kvällen med bio, vi såg flickan som lekte med elden (uppföljaren till män som hatar kvinnor),den var sådär, den slutade när det hände som mest, lite tråkigt men annars var den ok.
Nu sitter dennis och spelar nhl2010 och jag sitter här lite halvfebrig och ska nog krypa ner och titta på en film, försöka locka med dennis det blir så mycket mysigare då.
HEJSOCHSVEJS!

torsdag 22 oktober 2009

Film är väl kul !?!


Jaha! eftersom de är ett tag kvar till flytten och så att inte bloggen ska dö ut ett tag så får man väl slänga in lite inlägg om sig själv så länge!
Idag har jag varit duktig och vart iväg och fixat ett nytt gym-kort, de var över ett år sen sist men nu fick jag ett ryck igen. De var lika kul som jag kom ihåg de och riktigt slut var man efteråt, fast skönt slut. Antar att jag körde för hårt när jag fick se ikväll att några små röda streck visat sig på höger axel, jätte fint! Trött, väldigt trött vart man när man kom hem med men nu har de såklart försvunnit. Jag har alltid lika dålig tajming med min trötthet så nu blir de kolla film, blir Ginger Snaps som jag fått som förslag för ett bra tag sen! Sen sova så jag orkar upp och skjutsa Malin till skolan imorn!
Ciao!
//Kate Moss

söndag 18 oktober 2009

vart är min glass? :(


En av många många anledningar till att det ska bli skönt att flytta
Idag har jag och Dennis bara legat i sängen/soffan och kollat på tv och haft det bra.
Någonstans vid tretiden blev jag sugen på glass, som jag visste att jag hade hemma i min frys,
jättegod dyr ben&jerrys som jag köper ungefär 2 gånger om året, och Dennis var så gullig så han skulle åka hem till mig och hämta den, men kommer tillbaka utan.
Då kommer syskonen upp, mina kära bröder som aldrig har gjort något men alltid är skyldiga,
och oj oj oj vad trött jag är på att inte få ha mina saker ifred, och jag längtar så tills vi
flyttar och vet att inga syskon kan smyga omkring och äta min glass mm.
Puss på mina älskade glasstjuvar till bröder. FY!
cookiedough!

torsdag 15 oktober 2009

Packat&klart. iallafall snart!

NU så är kontraktet skrivet och allt är hundra!
Igår kväll satt vi och kollade igenom dennis alla grejer och skrev upp allt vi har och packade ner allting fint i lådor. Och idag gjorde vi samma sak hemma hos mig, fast jag hade tråkigare saker, massa massa porslin som vi absolut inte kommer ha plats för, så vi bestämde oss för att strunta i det. I tisdags var vi ut till ikea, köpte tv-bänk och soffbord, fast det kanske dennis redan hade skrivit.. Men men, i helgen ska vi iallafall till vår fina lägenhet på födelsedags/halloweenkalas,
hannah fyller 21 och alla ska vara utklädda, någon som har några förslag om vad vi kan klä ut oss till? står lite still i huvudet.
Mina bröder kan verkligen låta och gå mig på nerverna, ska bli SÅ skönt att slippa höra skrik och bank bank i väggarna och PANG PANG på datorn. oj vad jag längtar.
Hehe, Tiki har badat idag, hon tyckte inte om vatten först, men sen var duschstrålen jätteskön och nu luktar hon honung!
Svejs fejs!

Så där ja!

Yeps! Nu har jag kommit hem efter att ha skrivit på kontraktet med Kvarnvreten på våran nya lilla 2:a på 38 m2!! Så nu vill man bara att tiden fram till första december ska gå fort så man får börja kånka dit allt man äger har och börja fixa till allt! :D En vägg ska målas om från grönt till brunt sen hittar man säkert fler saker att ändra på med tiden!

Såja de här med att skriva var inte så svårt som jag tänkt mig! :)
Well! Hade!!
Smurf!

onsdag 14 oktober 2009

Första packningn!

Hur gör man de här då!? :O

Jaha! Första gången jag skriver nått sånt här men eftersom jag vet att de bara är en som känner till den här bloggen så ska de nog gå bra. Igår fick vi som sagt reda på att vi ska få ta över Hannas gamla lägenhet som är belägen på Pettersbergsgatan 14, vi vart förstås väldigt glada så de första vi gjorde var att bestämma att vi skulle skita i att åka till Stockholm, där vi skulle kolla på en konsert med Joshua Radin och istället for vi ut till Ikea och köpte ett soffbord och en tv-bänk som vi kollat ut några dagar tidigare. Senare på kvällen vart vi överbjudna till våran blivande lägenhet för lite firande med öl och sånt. Sen i morse så vaknade vi där för första gången och de kändes förstås bra de! Efter de så vart de hem till Malin och "laga" lite fryst pizza för att senare fara hem till farfar som fyllde ca 78 år. Sen till sist kom vi hem mig och fick börja rota fram alla mina flytt saker, så vi bar in allt från förrådet och börja slänga ut allt på golvet och pricka av på en lista för att se allt jag redan hade och inte behöver köpa. De var en hel del. Sen packades de tillbaka i kartonger som nu står utspritt i hallen. Packade även ner en del böcker och gamla pärmar med foton från när man var mindre. Sen var de roliga slut. Kanske lite tidigt att börja packa redan nu men de blir min första riktiga flytt så de är lite kul! :) Och imorn då jävlar, då skrivs de kontrakt så hoppas verkligen att de inte händer hända nått dumt innan dess!

Well! Well! De där gick väl ganska så bra tycker jag, så de kanske blir fler inlägg från mig nån mer gång!
Smack!!!

tisdag 13 oktober 2009

BESKED


Idag fick vi reda på att vi har fått lägenhet!
Den ligger på pettersberg, och vi flyttar i början av december,
på torsdag ska det skrivas kontrakt!
Flyttlåt: Billy Ray Cyrus - achy breaky heart